Boeken

   Boeken  

Door de boeken via onze site te kopen, steun je www.kleutergroep.nl, omdat Bol.com een gedeelte van de verkoopprijs aan ons doneert. Je kunt een boek kopen, door op de afbeelding van een boek te klikken of via onderstaande afbeelding van bol.com.

bol.com Partner 

Kijk op onze boekenlijst om te zien welke materialen we bij die boeken hebben.

Een geweldig boek wat wij zelf ook in de kast hebben staan is deze:

 

Boeken met creatieve ideeŽn vind je hier.

Materialen en spelletjes bij diverse boeken!

Digitale boeken

 

 

Een leuk nieuw boek is Frederik Spin, te gebruiken in de kinderboekenweek of in de herfst.
Bekijk ook de website voor leuke lesideeen!!

 

Steeds meer boeken komen ook als vertelplaten op de markt, erg leuk om in je groep te gebruiken!!

 

Een heel leuk boek dat wij onlangs tegenkwamen is Wiebel en Kriebel. Op de site van de uitgeverij staat:Kinderen krijgen vaak onvoldoende lichaamsbeweging en kunnen zo snel overgewicht ontwikkelen. Dit speelse voorleesboek biedt hiervoor een originele oplossing: verhaaltjes die je actief mee beleeft. WIEBEL & KRIEBEL prikkelt de fantasie van het kind en daagt het uit om te springen, rennen, rollen, lachen, gillen ťn gezond te eten. Als de hoofdpersonen Wiebel en Kriebel samen op pad gaan, nemen ze het kind mee op een interactief avontuur. Het kind kruipt in de huid van Wiebel en loopt, wiebelt, huppelt en babbelt vrolijk met hem mee! Het boek bevat twintig verhalen; elk verhaaltje duurt ongeveer twintig minuten. De verhaaltjes zijn leuk voor binnen, maar ook bijzonder geschikt voor buiten. Bekijk op You Tube hoe een verhaaltje klassikaal wordt voorgelezen!

 

Wendy mailde ons haar foto's van de verteltassen die zij op school hebben, ze schreef:
Bij De mooiste vis van de zee hebben we de memorie gebruikt van de site en ook voor Kikker in de kou, Voor Kom uit het ei kleintje, zowel de memorie als het kwartet en in de map zitten ook kralenplank voorbeelden.

Ook van Pauline kregen we foto's van een paar verteltassen die zij maakte: